Co bych dělala při útoku mimozemšťanů?

V dubnu 2011 jsem si položila otázku: Jak bych se bránila útoku nemrtvých? A ve zkratce má odpověď zněla: "Zaživa sežrána zombíky!"

     Tentokrát bych se chtěla zaměřit na naše vesmírné (ne)přátele a tak si sama sobě pokládám otázku: Co bych dělala při útoku mimozemšťanů?
     Tady je odpověď trochu složitější, protože hodně záleží, o jakou vesmírnou srágoru by šlo, ale stejně nejsem moc odvážná, takže boj by nepřicházel v úvahu. Neumím zacházet s palnými zbraněmi ani noži, nejspíš bych se sama zabila a to by bylo také řešení. Zabít se dřív, než mě sežerou nebo zabíjí oni.
     Nejlepší obranou je útěk, a tak bych utíkala dokud by to šlo, a pak... no, to bych byla v hajzlu.
S bojem s mimozemšťany nemám žádnou zkušenost, a kdo jí asi má, že? Takže si přílišnou šanci na přežití nedávám. Mohu jen doufat v rychlou smrt nebo rychlé snědení.

     A nyní se podívat, jak bojovat s některými druhy nebezpečných mimozemšťanů, které jsou z mých oblíbených filmů.
     - Predátoři - s těmi jsou jen dvě možnosti, buď se vzdát a zahodit veškeré zbraně ještě než vás začnou lovit, protože tihle velcí a hrdí lovci (obvykle) neozbrojené nezabíjejí, anebo zkusit štěstí v boji proti nim, ale pokud nejste Arnold Schwarzenegger, tak nemáte velkou šanci na přežití.
     - Vetřelci - potvory, co se jen množí a žerou vše kolem. S nimi nikdo nic nezmůže, a když si s nimi neporadila ani Ellen Ripleyová, tak zbývá jen odpálit nálož a přát si, abyste jich sebou vzali co nejvíc.
     - "Hmyzáci" (třeba z filmu Muži v černém) - v jejich případě si seženu zásobu repelentů a vystříkám je z planety. Pokud sebou přivezou i malé příbuzné, tak je udupám, až z nich zbyde jen zelený sliz na mých podrážkách.
     - "Evoluční" vetřelci (z filmu Evoluce) - s nimi se dá bojovat vcelku snadno, je pocákat dávkou šampónu Head&Shoulders (obsahuje Sirník seleničitý a vetřelce zničí Selen - Se). Hlavně je nějaký blbec nesmí podpálit, protože to pak narostou do obrovských rozměrů a nikdo už je pak nezastaví.
     - Critters - pořádně žravé potvůrky, které dokážou člověka během chvilky ohlodat na kost. I vesmírní lovci s nimi mají velké potíže. Na ně bych použila oheň nebo je vyhodila do vzduchu, ale pozor, aby ze sebe neudělali super kouli, která sežere vše, co jí stojí v cestě. To pak už zbyde jediné, vyhodit celé město do povětří a zničit tak všechno živé v okolí.

     Vím, existuje nespočet ufonů a mimozemských příšer, ale se všemi se dá nějak zatočit, jen musíte mít odvahu a vědět, jak na ně.
     Mnoho úspěchů v boji s vesmírnými srágorami, ale já bych nepřežila ani pět minut.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Kapka vody ve verších

Dopis z Bradavic (+ úvodní esej)

Tvořím náušnice