Mary 2 - 1. kapitola

Mary - část druhá
1. kapitola

Před týdnem se objevila Mary s Luciferem na základně. Přesněji se nejdříve zjevila dost nakrknutá Mary. Ezechiel jí zase vytočil. Co se jí pořád plete do života? Proč jsou pořád proti ní a Luciferovi, vždyť i Bůh si přál jejich spojení. Řekl jí: "…budeš vládnout po boku mého nejvěrnějšího anděla, Lucifera." Tak proč se stále protiví Boží vůli?
O chvilku později se vedle Mary objevil Lucifer se svým zářivým úsměvem. Všichni se s ním přivítali, ale v místnosti byla taková divná atmosféra.
Raniel byl dosti nesvůj, celý život považoval Lucifera za nepřítele a zrádce. A nyní by měl být jeho přítel? Bylo to pro něj těžké.
Selek byl mírně podrážděný, protože před lety Lucifera zradil a připojil se k Mary. Teď se z nich měli stát parťáci?
Lukas a Marcus to prostě vzali jako hotovou věc, hlavně že Mary byla šťastná a spokojená, ale i pro ně to přece jen bylo trochu divné.
Nejhůř to asi snášel Bakchus. Osvobození Lucifera by mu za normálních okolností bylo ukradené, ale kdysi měl něco s Mary a rozhodně si nepřál, aby na to Lucifer přišel.
Nejhorší pro něj bylo asi to, že ta jediná noc s Mary, kterou spolu strávili, mu utkvěla v paměti až do dnešních dnů. Nedokázal na ni nezapomenout. Nikdy by to nepřiznal, ale něco k Mary cítil. Věděl, že je to beznadějné, pro ni to byla jen jedna noc vášní, kdy ukojila své sexuální pudy, víc to pro Mary neznamenalo, ona milovala a vždy milovat bude jedině Lucifera. Bylo zbytečné na ní myslet, přesto nikdy doufat nepřestal. Před mnoha lety si usmyslel, že bude Mary alespoň nablízku, a tak se stal jejím přítelem a důvěrníkem. Přesně to pro ni byl a nikdy nic víc nebude. Vlastně se s tím již smířil.

Selek s Ranielem sedí u počítače, když se vedle nich objeví Lilith v přiléhavých kalhotách a koženém topu. Raniel si ji prohlíží, nebo spíš na ní zírá.
"Nemusela ses takhle fintit," řekl Selek a znovu se otočil k počítači.
Lilith se usmála a prohlížela si černě nalakované nehty, kterými pak poklepala po opěradle židle.
"Ale jo, znáš mě. To bych nebyla já, a taky jsem si zkoušela, co si vezmu do boje. Přece nebudu zachraňovat svět v nějakých roztrhaných hadrech." řekla sladce a olízla si rty.
"Pokud nějaký boj vůbec bude." procedil Raniel mezi zuby.
"Ale andílku, vstával jsi dnes levou nohou?" pozeptala se Lilith.
"Copak jsem jediný, kdo to vidí? Před tím než se Lucifer vrátil, tak Mary pořád chtěla něco likvidovat, zjišťovat pravdu a teď? Jen se s Luciferem hubičkuje a jsou u ní v pokoji." vykřikl Raniel bezradně.
"No tak, Ranieli, přej jim to. Dlouho spolu nebyli, tak si to vynahrazují." řekla klidným hlasem a pak se začervenala. "A rozhodně si myslím, že u hubiček na tvář nezůstali."
"Fajn, Lilith!" vykřikl Raniel a pohodil rukama. "Já proti tomu nic nemám, ať se milují, ale prostě jen mám pocit, že Mary nějaký boj se Zlem už nezajímá."
"Já myslím, že přeháníš." stále ho uklidňovala Lilith.
"To nepřehání!" vykřikl Selek a vložil se do rozhovoru. "Mary prosouloží soudný den!" Vykřikl znovu, až se Lukas, který seděl nedaleko, málem převrátil se židlí, jak se lekl.
"Jako by nad ní měl Lucifer moc." dodal Raniel svou teorii.
"Tomu se říká láska." oponovala jim Lilith.
"Ne, tohle není láska, ale posedlost." opravil jí Raniel.
"Fajn, jak chcete, ale já bych jim dala ještě pár dní." řekla Lilith a snažila se vše uklidnit. Rozhlédla se kolem, Lukas seděl u nedalekého počítače a Marcus si něco četl.

"A kde je vlastně Bakchus?" pozeptala se Lilith o chvilku později. Jako by si teprve až nyní všimla, že tu někdo chybí.
"Ten se tady moc neukazuje. Snaží se je nepotkat." řekl Raniel.
"Máš pravdu, vyhýbá se Luciferovi jako čert kříži." dodal Selek a poposedl si.
"To se tolik bojí, aby na to Lucifer nepřišel?" podivila se Lilith.
"A ty se mu divíš? Umíš si představit, co by Lucifer udělal, kdyby to zjistil?" zeptal se jí Selek s vykulenýma očima.
"Ani ne, i když představit si to neumím. Ještě nikdy se nikdo neodvážil vypůjčit si Luciferovu hračku." řekla a v duchu si snažila potlačit myšlenky na to, co by následovalo.
"To jo, ale Mary není žádná hračka, i když Lucifer ji tak bere. Má ji úplně ve své moci. Udělala by pro něj cokoliv." řekl Raniel slabým hlasem, ve kterém se odrážela hořkost.
Žárlil, ale nechtěl si to přiznat. Měl Mary rád víc než jako osobu, kterou před lety dostal k ochraně. Měl se stát jejím strážným andělem a opatrovat ji. Čím déle však byl v její blízkosti, tím více se s ní sbližoval. Postupně se do ní, ač to nerad přiznával, zamiloval. Mary by to nikdy neřekl, ona ho vždy brala jako přítele, na kterého se mohla spolehnout.

Mezitím se vedle v pokoji Mary s Luciferem zrovna domilovali. Zažili spolu opět bouřlivý orgasmus a vášeň ještě stále dřímala v jejich tělech. Mary v duchu děkovala, že jsou v budově tak silné stěny. Usmála se při té myšlence.
Mary byla šťastná. Vedle sebe měla svou lásku a nic víc jí už ani nezajímalo. Konečně, po všech těch trápeních a ztrátách je konečně šťastná.
Lucifer jí začal hladit po vlasech a prstem přejížděl po jejích rtech. Něžně jí políbil a ona mu polibek vrátila. Rukou putoval po jejím těle a ona jen slastně vzdychala.
"Chtěl bych vidět anděly na kolenou." pošeptal jí do ucha.
"Hmm…" odpověděla mu Mary a dál vychutnávala jeho dotyky. Nechtěla se zabývat anděly, nebo čímkoliv jiným. Nyní si chtěla vychutnávat ty slastné pocity.
"Ne kvůli mně, samozřejmě, ale jen kvůli tobě. Ty jsi jejich Bohyně a oni by měli před tebou klečet." řekl lucifer trochu víc nahlas, ale i nadále pokračoval rukou po jejím těle.
"Máš pravdu, lásko." řekla Mary a přetočila se na břicho.
"Serafíni budou rozdrceni, za to co mě, tedy nám udělali." dodal rozhodnějším hlasem.
"Ano, to budou. A my pak budeme společně vládnout." řekla a políbila ho. On její polibky opětoval a dál jí vášnivě laskal.
V mysli si již představoval, jak Mary všechny Serafíny smete. Budou před nimi žadonit o milost, ale on žádné slitování mít nebude. On bude vládnout světu a všichni, kteří mu kdy ublížili, budou trpět.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Kreslím lebku

Dopis z Bradavic (+ úvodní esej)

Kytička haiku o lásce