Ranní symfonie

Procitám a pod oknem startuje soused auto, poveze dětičky do školy, což se bez křiku rozhodně neobejde. Jedno zapomnělo svačinu, druhé zase čepici. Vteřinová ručička na hodinách neúprosně běží kupředu a odtikává poslední okamžiky mého odpočinku. Kocour vedle mé hlavy zamňouká, čímž dává jasně najevo, že mám svou pozornost věnovat jemu. Snažím se ho ignorovat, jenže to už se rozeřve jako poplašná siréna, čímž probudí fretku a ta začne cupitat po kleci. Obhlídne jeden roh, nakoukne do misky s granulemi a ozve se jemné chroustání, nakonec zalomcuje dvířky a chce ven. Otvírám oči, spánek je definitivně pryč a den začíná.
Vytvořeno do drabble soutěže na Hogwarts.cz, kde vystupuju pod kouzelnickým jménem Cesmína Hardy. :-) Některé výtvory budu dávat i sem na blog, ale rozhodně ne všechno. Hlavně vždy musím počkat až po hodnocení.
Zaujalo vás mé jméno Cesmína Hardy? No, prostě miluji větvičky cesmíny a Hardy je podle mého oblíbeného autora Thomas Hardy. I když, můžu si oblíbit spisovatele po přečtení jediné knihy?

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Kytička haiku o lásce

Kreslím lebku

Václav Lucemburský - trubadúrská poezie