Kreativní květen

Duben končí a zítra je prvního máje, tak nadešel čas vyhlásit novou kreativní výzvu, která bude jen na měsíc květen. Ale nikoho neomezuji, takže pokud by se zapojil někdo v jiný čas, tak klidně může. Jak ráda říkám: Fantazii se meze nekladou! A tak se květnová výzva ponese ve stejně volném duchu jako ta jarní. Nikoho neomezuji, můžete psát, fotit, kreslit, tvořit, básnit... prostě cokoliv vás napadne. :-)

#kreativnikveten
výzva na měsíc květen
10. témat, ale nemusí se dodržovat pořadí
focení, kreslení, tvoření, psaní…


     Výzvu na květen budu označovat hashtagem #kreativnikveten a také #kreativnijaro, protože květen ještě není léto. I když na mě teplé a slunečné počasí už trochu toho léta dýchlo, proto jsou témata trošku letní.

1. Zmrzlina
2. Knihy
3. Balkón
4. Květiny
5. Čtenář
6. Klobouk
7. Slunce
8. Kočka
9. Obloha
10. Paříž

     Ještě sama nevím, jak výzvu pojmu. Nejspíš budu čmárat malůvky, zkusím vytvořit nějakou koláž a taky něco sepíšu. Možná stejně jako na jarní témata, tak i na ta květnová sepíšu haiku. Hlavní je nelenošit, podpořit kreativní myšlení a nechat se unášet fantazií.

     Mé výtvory budou k vidění na instagramu @jiny_prostor, ale později se objeví i tady na blogu.

     A pokud by se kdokoliv chtěl připojit k výzvě, tak budu jedině ráda. Jen nezapomeňte přidat hashtag #kreativnikveten nebo #kreativnijaro, ať se mohu pokochat.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Kytička haiku o lásce

Kreslím lebku

Václav Lucemburský - trubadúrská poezie